keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Odottelua ja jänniä aikoja!

Tänään on Bestiksen tiineys kestänyt 63 vrk. Viime yöksi otin Bestiksen meidän makkariin. Siellä se touhuili pesää tehden, milloin missäkin. Huomaan kuulevani jokaisen risahduksen mitä se teki, sillä meillä ei yleensä kissat nuku makkareissa, ihan jo yörauhan takia. Neljän kissan kanssa voisi olla melkoista hulinaa. Päivällä Bestis välillä ajoi Ruusaa takaa, mutta jo vähän ajan kuluttua hakeutuivat kaikki naaraat samaan tuoliin kehräämään ja pesemään toisiaan. Aika suloista, ei ne yleensä tälläistä harrasta. 

 Bestis, Doris ja Ruusa 

Bestis katsoo kameraan päin, Doris oikealla ylhäällä ja Ruusa alakulmassa. 

Päiväkahviaikaan päätin kaivaa Kissankasvattajan käsikirjan kirjahyllystä ja kerrata tiineys ja synnytyskohdat kirjasta. Toivotaan että mennään oppikirjan mukaisesti tällä kertaa. :)

Mä olen päivän mittaan tarjonnut useaan otteeseen Bestikselle rauhallista huonetta jonne olisi saanut mennä, mutta neiti on halunnut pysyä muiden kissojen kanssa samoissa tiloissa. Iltaa kohden Bestis on alkanut nuolemaan itseään enemmän ja maha on selvästi repsahtanut alas (jo aikaisemmin). Myös maito on noussut nisiin. Saas nähdä, kunhan tässä koko talo hiljenee, alkaako pikkuhiljaa synnytyskin etenemään. Kyllähän tässä jo kovasti odoteltaisiin pentusten syntymistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti