perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kokonaisina, vieläkin..

Bestiksellä ei tunnu olevan kovin kiire päästä masustaan eroon. Nyt on 65 vrk menossa tiineyttä. Ruusa ja Doris ovat synnyttäneet 63 ja 64 vrk:n kuluttua astutuksesta. Mutta odotellaan, eihän tässä muukaan auta! :) Viime illasta lähtien Bestis on tosin ollut seuraanhakeutuvaisempi kuin aikoihin. Muistan Doriksen synnytyksenkin yhteydessä viettäneen viimeisen vuorokauden hänen kanssaan makkarissa ja iltayöstä alkoi synnytys. 

Nyt Bestis on siis ollut kolme yötä meidän kanssa samassa makkarissa. Meitä kun nukkuu tässä samassa parisängyssä vanhemmat ja 10kk Mimosa sekä nyt viimeiset yöt Bestis, jokainen voi vain jokainen kuvitella ettei oikein ole tullut allekirjoittaneen nukuttua muutamaa tuntia pidempään. Viime yönä tosin käännyin nukkumaan pää jalkopäähän, niin kaikilla oli levollisempaa. Hassua, että kun Mimosa on vierelläni, yrittää Bestis kokoajan tulla häneen kiinni. Kiehnää ja puskee. Vaikka voisi kuvitella että kymmenkuinen vauva on viimeinen asia, jonka luokse pian synnyttävä emo haluaa hakeutua. 

Illalla sitten Bestis viimein näytti hyväksyvän tuon laatikon synnytyspesäkseen. Oli pistänyt sen aivan uuteen uskoon. Luulisin että jos Bestis olisi saanut itse päättää, synnytyslaatikoksi olisi valikoitunut tuo häkkisängyn alla oleva, pieniä vaatteita puolillaan oleva laatikko. Jostain kumman syystä mä en ollut nyt samaa mieltä, ja laatikko kuin ihmeen kaupalla vaihtoi paikkaa...
Tällä hetkellä tuosta minun valitsemastani laatikosta kuuluu kehräys...  

Bestis on niin kauan aikaa rauhallinen, kun olemme samassa makkarissa. Heti jos täältä lähtee niin alkaa maukuminen. Toisaalta jos Bestiksen päästää muihin tiloihin, Nasu on heti kiusaamassa. Huomaa, ettei miespuoliset ymmärrä raskaanaolevan emon tilanteesta mitään!!! Varmaan sekin vaistoaa että jotain on pian tapahtumassa... Hmm.. Mutta mitä ihmettä? 

Pikäperjantain aamupäivää olemmekin viettäneet sitten koko tämän hetkisen perheen voimin makuuhuoneessa ja Bestis on nauttinut läsnäolostamme. Edessä siis rauhallinen päivä, siltä osin kuin se vaan tässä lapsiperheessä on mitenkään mahdollista. Toivottavasti synnytys alkaa pian!
*    *    *

Iltayötä elellään ja edelleen kaikki yhdessä koossa. Nyt illasta Bestis on käynyt muutaman kerran hiekkalaatikolla istuksimassa. Tai makaamassa. Sinnekö se ne pennut meinaa tehdä? Ei taida ensikertalainen oikein nyt ymmärtää että paine alaosastosta lähtee pois synnyttämällä... Ei hiekkalaatikolla kökkimällä. Parinkymmenen minuutin päästä vaihtuu jo vuorokausikin ja 66 vrk  tiineyttä alkakoon, eli ei tullut pitkäperjantain lapsia näistä palleroista. Etenisipä tuo synnytys nyt kun merkit kuitenkin ihan selvät. Käyttäytyminen levotonta, kehrää, nuolee välillä alapäätä josta bongattu kirkasta eritettä, tisseistä tihkuu painamalla maitoa, naukuu välillä ja ei päästä näkyvistään. Ehkä tässä on nyt kuitenkin yritettävä käydä nukkumaan, herään kuitenkin kun ja jos jotakin tapahtuu!

4 kommenttia:

 1. Jännittävä odotus. Paljonko kissanpennut maksavat? Etsimme ihan sohvaperunaa, ei näyttelykissaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pentuset ovat jo varattuja. :) Lemmikkipennun hinta on ollut 650€.

   Poista
 2. Joko?? :)

  Mä jännityksellä odotan kuinka monta palleroa sieltä mahtaa tulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, thank God, kolme tuli, postauksessa lisää pian! :)

   Poista