sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

14.4.2012 Kissanäyttelyissä Kuopiossa..

 Nasu häkissään ihmettelemässä!

Sitten se viimein koitti, kissanäyttelyt parin vuoden tauon jälkeen! Esittelynäyttelyissä sentään olemme käyneet Nasun ja Doriksen kanssa helmikuussa 2011 ja tammikuussa 2012! Lauantaina lähdimme ajelemaan 5:30 kohti Kuopiota Iisan, Nasun ja Doriksen kanssa. Matkalta poimimme vielä mukaan Mirvan sekä Helmin ja Taavin. Ensimmäistä kertaa sain näyttelykaverin matkaan kotipaikkakunnalta! :) Matka sujui siis oikein joutuisasti rupatellessa! Iisa jätettiin Leppävirralle leikkimään päiväksi serkkutyttöjen kanssa!

Näyttelypaikalle löydettiin (Musti ja Mirri areena) ja autollekin löytyi helposti parkkipaikka. Eläinlääkärillä käynti sujui kiitettävän nopeasti suurempia jonottamatta. Sitten alkoikin se perinteinen odottelu. Omat kissani kun olivat tuomarilla viimeisten joukossa. Mirvan kissat sentään pääsivät suht alkupäässä tuomarille.

Näyttelypäivä alkoi uudella kokemuksella.. Doris otti ja merkkasi verhojen takaseinän heti näyttelyhäkkiin päästyään... Olisi voinut kyllä tämä kokemus jäädä väliin.. No, eihän siinä muu auttanut kuin verhoja huuhtelemaan ja ripustella ne uudestaan paikalle. Neiti oli käynyt juuri lähtiessä kissan vessassa, mutta näköjään ei sitten ollut hiekkis tällä kertaa riittävän nopeasti paikalla, (tai todennäköisesti syy oli ainoastaan kiimassa...)

Vihdoin viimein pääsimme tuomarille, tietenkin kissat samaan aikaan. Mirva onneksi pystyi auttamaan meitä ja vei Nasun tuomarin pöydälle. Itse vein Doriksen. Arvostelut olivat totutunlaiset (ks. alhaalta arvostelusetelit). Tosin Nasun väri sai aikaan (odotettua?) kummeksuntaa.. Olen sen rekisteröinyt cremesavuksi jolta se pentuna selvästi näytti. Mutta kieltämättä omaankin silmään tällä hetkellä Nasu näyttää enemmäin ihan tavis cremeltä.. No, kuitenkin Premior titteri on cremesavuna saavutettu.. Joten tekisi mieli lähettää geenitestit värin varmistamiseksi. Näin tuomarikin suositteli tekemään. Sillä mikäli väriä sitten pitäisi vaihtaa niin Nasun näyttelyura kyllä sitten tulee jäämään tähän. Nyt vaan sitten pitäisi selvittää mistä voisi geenitestit tilata?

Näyttelyissä tapasin myös lapsuuden ystäväni Anun. Oli mukava rupatella pitkästä aikaa! :) Ja muitakin (siperian-)kissakavereita tuli tavattua ja uusiinkin tutustuttua! :) Näyttelyiden piti loppua klo 18, mutta koska paneeli oli vielä käynnissä, pääsimme ulos näyttelyalueelta vasta klo 18:25! Kotona oltiin vähän ennen yhdeksää. Saas nähdä milloinka sitä seuraavan kerran näyttelyihin tulee lähdettyä, alkaa meikäläisen masu nimittäin olla sen kokoinen että jollei se suoranaisesti estä niin ainakin hidastaa melkoisesti matkantekoa!

 PR Sibsukan Creamy Cloud, "Nasu"

PR Sibsukan Creamy Cloud, "Nasu"

Näyttelykaverimme IP Precious Hello Darlin´ "Helmi"

Toinen näyttelykaverimme, Precious In The Spirit "Taavi"

CH Sibsukan Aikamoinen, "Doris"
(Siristelemässä, kumma kun sitten aina tuomarin pöydällä ollaan silmät pyöreinä ihmettelemässä! :) )

Näyttelyhäkkimme, Nasu piilossa vaaleanpunaisen pedin alla.

Kotiintuomisina molemmilla sertit ja arvostelut

Doriksen arvosteluseteli, tuomarina Pia Nyman

Nasun arvosteluseteli, tuomarina Olga Komissarova

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti