perjantai 13. huhtikuuta 2012

D-pentue 6 vrk ja Kuopion kissanäyttelytkin mielessä...

Bestiksen pikkuiset ovat jo kuusi vuorokautta. Jos ja kun synnytys oli rankka, niin onneksi tämä ensimmäinen pentuviikko on mennyt helposti. Pennut ovat kasvaneet emon maidolla hyvin ja Bestis on hotkinut Hills:in A/D:tä hyvällä ruokahalulla. Joten se on helpottanut suuresti mun työtäni! :) Nimittäin Doris ja Ruusa söivät a/d:tä muutaman purkin mutta sen jälkeen se ei olisi oikein maistunut heille. Ruiskulla sitten pistin niiden suuhun sitä että varmasti saavat riittävästi energiaa (muun ruuan ohella). Mutta Bestikselle se tosiaan tuntuu olevan varsinaista ykkösherkkua! :) Hyvä, hyvä!

Tämän aamun (13.4.) painot olivat seuraavat:
Poika: 180g 
Tyttö1: 170g
Tyttö2: 182g

Näistä poika on siis jo tuplannut syntymäpainonsa ja huomiseen mennessa varmasti tytötkin tekevät saman tempun! :) Bestiksellä siis riittää hyvin maitoa noille kolmelle pennulleen! 

Olen miettinyt noita pikkuisten nimiäkin ja poika on ainut, jolle on nimi keksimättä.
Sinitiikerityttö on Sibsukan Dolores
Sinikilpparityttö on Sibsukan Day of my life

Dolores (O'Riordan) on yhden lempiyhtyeeni (The Cranberries) solisti ja Day of my life nyt vaan sattui olemaan oksitosiinin voimalla viimein syntyneelle pennulle juuri se oikea virallinen nimi. :) Mutta pojan nimeä joutuu vielä tässä mietiskelemään, mutta eiköhän se kohta tule mieleen! :)

Kutsumanimet ovat pikkuiset kuitenkin jo saaneet, ainakin alustavasti. 
Poika on "Snappe", sinitiikeri on "Mimi" ja sinikilppari on "Serafina". 

Poika

Poika

Poika

Sinitiikerityttö 

Sinitiikerityttö

Sinikilpparityttö (silmät jo aika raollaan!)

Sinikilpparityttö

Bestis-mamma pentusten kanssa <3

*    *    *

Muutenkin kissalan elämässä tapahtuu! Olen lähdössä Nasun (Sibsukan Creamy Cloud) ja Doriksen (Sibsukan Aikamoinen) kanssa huomenna Kuopioon sertejä metsästämään! Näyttelyissä ei olekaan tullut käytyä vähään aikaan, no parit esittelynäyttelyt sentään tämän kaksikon kanssa kuitenkin. Pesut on tehty eilen ystäväni Hannan avustuksella! Toivotaan että näyttelypäivä menee mukavasti! Kerrankin on jopa näyttelyseuraakin tulossa mukaan Mäntyharjulta, ihan luksusta siis ;) Huomenna sitten 5:30 reippaana ja suuntana Kuopio! Nähdään siellä!!! :)

2 kommenttia:

  1. Nimiehdotus pojalle musiikin maailmasta: Dougie MacLean

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuntelin ko. artistia, kieltämättä erittäin hyvä! Pistetään vakavaan harkintaan!

      Poista