sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viikonloppun vierailuja! :)


Viikonlopun vilskettä! :)
Meillä kävi lauantaina Serafinan tuleva omistaja katsomassa pentuja :) Kissanpennut nauttivat leikkittämisesta ja olivat melkoisen riehulituulella! Kukkasetkin näyttivät kiinnostavan, etenkin Serafinaa. Nyt muistan miksi meillä on muutaman kukan multien päällä isoja kiviä. Juuri sen takia ettei pennut mene multia kaivelemaan. Onneksi nuo isot kissat eivät ole kukista enää yhtään kiinnostuneita, jollei leikkokasveja oteta mukaan. 

Myöhemmin, samana päivänä, tulivat veljeni perhe katsastamaan uutta kotiamme ja kissanpentuja :) Pennut olivat kerenneet kerätä voimia päiväunilla ja johan taas leikkiminen maistui huiskan perässä juosten! Sylitystäkin jokainen sai yllinkyllin. 

Mimi kummityttöni sylissä.

Hupsis, sinne lähti Serafina! :)

Myöhemmin illalla nappasin kuvan vielä meidän kuusi vuotiaasta Ruusa-mummosta! Ruusa on ollut tyytyväisen oloinen lisääntyneisiin ikkunoihin, joilta pääsee mukavasti seurailemaan maailman menoa ikkunan takaa. Ja tasojakin löytyy löhöiltäväksi. Tosin entisen kodin "lempipaikka", eli keittiönkaapiston päällä löhöily ei enää onnistu, sillä tässä keittiössä kaapistot yltävät kattoon asti. Voi olla, että täytyy vielä jossain välissä rakennella lisää kiipeilytelineitä kissoille! 

Ruusa

Ruusa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti