torstai 31. toukokuuta 2012

Kuvia pennuista uuden kodin pihalta, pian 8 viikkoa täynnä täyttä elämää! :)

Tässä kuvia pentusista uuden kodin pihamaalta. :) Yritin valita 3 parasta otosta per pentu. 
Lauantaina tulee jo 8 viikkoa täyteen. Pennut ovat saaneet toisen matokuurin ja maanantaina on eläinlääkärin ensimmäinen käynti edessä. Silloin pennut saavat ensimmäiset rokoitteensa sekä mikrosirut. Toivotaan että ovat lääkärinkin luona yhtä reippaita mitä täällä kotioloissa! :)

Muuten, johan Kissaliitolta tuli mailia. Rekisteröintiasiat ei ollut tosiaan niin peace of cake mitä olisi voinut luulla. (Miten mua ei yhtään yllätä?!) ;) Eli, koska mä olen mennyt naimisiin tässä hetki sitten, mun täytyykin tehdä kasvattajanimeni muutoshakemus (20,00€), jotta rekisteripaperit saadaan mun oikealle nimelle. No, ne tuli tehtyä samantien ja vieläpä vietyä postiinkin  ja ykkösluokkaan, ettei nyt ainakaan niistä jää kiinni! Samalla näpyttelin Royal Caninille ja Mustiin & Mirriin asiakastietojen muutoshakemukset. Ja tilasin samalla pentupaketin joka pitäisi saapua 4 viikon kuluessa. Toivotaan, ettei nuo mun sukunimen, osoitteen ja vieläpä puhelinnumeronkin vaihdokset kovin sekoita putiikkeja! ;) 

Mitähän vielä? Pennut ovat kotiutuneet meidän uuteen kotiin hyvin. Ovat olleet nyt omassa pentuhuoneessa nämä ensimmäiset päivät. Aion kyllä ne päästää pian kaikkialle. Eniten mua vaan huolestuttaa tuo Nasun hillitön ruokahalu. Tai siis lähinnä se että pennut tulevat saamaan riittävästi ruokaa aina silloin kun haluavat. Nasu - tuo pikku possu -  kun tyhjentää kaikki haluamansa kupit hetkessä... Ehkä jotain rytmitystä on siis haettava.. Lisäksi Bestiksen käyttäytyminen mietityttää... Vaan ehkä se osaisi ottaa jo rennommin? 

Serafina
 
Serafina

Serafina
  
Mimi
 
Mimi

Mimi
  
Snappe

Snappe
 
Snappe

4 kommenttia:

 1. Voi Serafiina! Hän on niiiiin suloinen! Elättelen toiveita, että tämänhetkinen ostaja muuttaisi mielensä, ja Seafiina vapautuisi meille =)
  -S-

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti näin ei ole päässyt käymään. Mutta varmasti teillekin löytyy vielä ihana oma kissa, joka valloittaa sydämenne yhtä tehokkaasti kuin Serafina <3 Pidetään peukkuja! :)

  VastaaPoista
 3. Pennut ovat aivan ihastuttavia, varsinkin tuossa kesäisssä maisemassa!

  VastaaPoista