sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Yhä ylös yrittää.. Laatikon reunan pian ylittää!

Me ei kyllä aiota olla täällä laatikossa enää kovin montaa päivää! (Olen samaa mieltä. Kohta tulee muutto muualle makuuhuoneesta kun nukkuminen käy hieman hankalaksi kun pennut yrittävät laitojen yli ja emo yllyttää toisella puolella maukuen ja muuten touhuten!) Snappe on hommassa jo kerran onnistunut, tosin siinä tarvittiin emoa nyhtämään toiselta puolelta laatikon reunaa! 

Päivät ovat näköjään allekirjoittaneelta menneet muutenkin sekaisin, kun odotin eilen meille Snapen perhettä, ja sovittu aika olikin parin viikon päästä! :) No, ei siinä onneksi mitään sattunut! 

Snappe kurkkii..

Ja vähän vielä kun kurottaa..

No, jätetään yritykseksi tällä kertaa!

Snapen ja Mimosan hellä pusu!

Kiinnostus on hyvinkin molemmin puolista! :) Joka aamu herätessään ja kissanpentujen äänet kuullessaan Mimosa sanoo ihan selvästi "vauva" ja äkkiä kontaten sängyn päähän vauvoja kurkkimaan! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Varsinkin tuo Mimosan ja Snapen yhteiskuva on hellyyttävä <3 Onko pentujen lopulliset värit jo löytyneet? Kuvien perusteella Snappe ja kilppistyty-Serafina näyttäisivät hopeisilta - isi-Luka kun tuntuu periyttävän voimakkaasti väriään. Mimi näyttäisi ainoalta ei-hopeiselta, mutta kuvissa näkyisi jokunen pikkiriikkinen punertava läiskä naamassa ja selässä, eli mahd. sinikilppari? Nämä tosin ovat vain mun spekulointeja, luonnossa saattavat olla ihan erivärisiä :)

    VastaaPoista
  2. Joo, Snapen ja Serafinan ajattelin hopeisina (+kilppari) laittaa rekisteröitäväksi. Tosin aika näyttää mikä Snapen lopullinen väri lienee? :) Mutta Mimi on kyllä luonnossa ihan sininen, ilman punaista :) Se on noista pennuista kaikista rauhallisin myös :)

    VastaaPoista