maanantai 2. heinäkuuta 2012

D-pentueen viimeiset kuvat lapsuuskodissa!

Pennut täyttivät viime viikonloppuna 12 viikkoa. Lauantaina Snappe sekä Serafina, eli nykyisin Seidi, lähtivät valloittamaan Lappeenrantaa ihastuttavilla olemuksillaan! Sunnuntaina oli sitten Mimin vuoro kotiutua. Kylläpä meillä on nyt rauhallista, kun ei pentuhuoneesta kuulu minkäänlaista rallia eikä touhuilua! Onni tässä on se että pennut saivat ihanat kodit, eihän heistä tietenkään muuten olisi voinut luopuakaan! 

Snapen uudessa kodissa odotti jo toinen kissakaveri, Börje!
Toivottavasti Snappe ja Börje tutustuvat pian toisiinsa ja pääsevät nauttimaan hauskoista kissahetkistä yhdessä! :)

Tässä Snappe ensimmäisenä pennuista lähdössä uuteen kotiinsa. 
Bestis-emo vielä vähän kävi verkon edessä morjestamassa.

Ja meidän Mimosakin oli hyvästelemässä. 
Taisi tuo vähän ihmetellä minne Snappe nyt oikein on lähdössä?

Tällä kertaa tapahtuikin niin että veimme Seidi pennun uudelle omistajalleen. Käynnistä jäi positiivinen kokemus jo siitäkin syystä että näki kuinka reipas pentu oikein oli. Lähes heti Seidi oli jo kopasta ulkona ja alkoi jo leikkimään ja tutustumaan kovasti paikkoihin sinä aikana kun me olimme paikalla! :) Toki muutenkin oli kiva nähdä kuinka kissaa oli jo pitkään odotettu ja mitä kaikkea kivaa oli pennulle hommattu että varmasti viihtyisi <3 ja uskon että varmasti Seidi tulee viihtymään! Toki uskon että kaikki nämä pennut tulevat viihtymään hyvin omissa uusissa kodeissaan!

Serafina, eli Seidi, hetki ennen Lappeenrantaan lähtöä.

Seidi

Tässä Seidi on jo matkannut Lappeenrantaan auton kyydissä. Mikäs se oli matkatessa, kun sai olla etupenkillä ja ilmastointi pelasi ;) Välillä Seidi pelasi hieman palloakin matkan aikana, mutta suurimman osan reissua vietti nukkuen! Reipas kissa! :)

Nämä kuvat ovat jo uudesta kodista, hienosta raapimispuusta jonne neiti näytti kotiutuvan samantien! 

Seidi katselee uutta kotiaan lintuperspektiivistä!

Niin, täällä on kivaa! :)

Sunnuntaina sitten tämän D-pentueen kolmas ja viimeinen pentu haettiin uuteen kotiinsa. Vietimme iltapäivällä hetken Mimin kanssa rauhallisesti makoillen makuuhuoneessamme ennen kuin kotimatka saattoi alkaa! Mimilläkin on uudessa kodissaan paljon tutustuttavaa, koska siellä on jo toinen siperiankissanpentu, Maukka odottamassa! Toivottavasti pian kaverustuvat ja pääsevät leikkimään yhdessä kivoja leikkejä! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti