tiistai 29. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kuulumisia: Poppoo rokotettu ja Bestis steriloitu.Etsi kissa ylemmästä kuvasta!


No joo! Siellähän se keskellä oli. Bestis oli täysin puhki pyykkihuollosta ja viikkailuista ;) joten pienet nokoset vastapestyllä ja viikatulla lakanalla olivat täysin sallitut! :)

Me kävimme viime viikolla Mikkelin Pitkäjärven pieneläinklinikalla vuotuisilla rokotuksilla ja tarkastuksilla  ja kaikki todettiin olevan kunnossa. Mitä nyt kaikilla hieman hammaskiveä, paitsi Bestiksellä (jolta se otettiin toisen pentuetarkastuksen yhteydessä viimeksi pois) jonka jossain vaiheessa voisi napata kissoilta pois. :) Varattiin siitä sitten samalla Bestikselle sterilointiaika ja se oli viikon päästä, eli tänään. Nyt on kissa leikattu ja näyttää voivan onneksi hyvin. Ruokakin maistui, vaikka muuten olo on ollut alkuun unelias ja sitten hieman sekava. Mutta eiköhän tuohon lepo auta? Tikkejä ei tullut, vaan liimaside joka irtoaa itsestään ajastaan. Karvojakaan ei lähtenyt kuin pieneltä alalta vatsasta. Toivotaan Bestikselle jatkossa rauhallisia ja ennen kaikkea ihania, kiimasta vapaita, elinvuosia! :) Saattaapihan se olla, että Bestis pääsee vielä ajastaan näyttelyissä käymään kastraattina!

Päätös steriloimisesta oli lopulta yllättävän helppo. Hienon D-pentueen se sai aikaiseksi ja niistä jäi oikein hyvät muistot! Mutta sen verran koetteli tuo Bestiksen käyttäytyminen pentujen aikaan sekä etenkin sen jälkeen, kun pennut olivat jo poissa meiltä! Siis se pentujen ylisuojelu muilta saman lauman jäseniltä.  Onneksi ajan kanssa sopu löytyi kaikkien neljän kissan kesken. :) Ennen sterilointia, Bestis oli saavuttanut lähes oman luonteensa takaisin, mutta kyllä pentueen saamisen jälkeen tämän kissan itseluottamus nousi kuitenkin ylöspäin. Eikä se haittaa mitään, porukan pienin kun on! :)

Tällä hetkellä meille jäi siis yksi leikkaamaton naaras, eli Doris. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti