sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Nasu ja Aatos :)

Tässä on meidän uusi vauva! Ja Nasu-nasselainenhan on ihan ihastunut koko Aatos-vauvaan! Muut  kissat, niin ne tyttökissat jolla luulisi olevan enemmän kiinnostusta vauvaa kohtaan jo niin kuin sukupuolensakin perusteella, eivät juuri ole tulokasta kummemmin noteeranneet. Vähän haistelleet ja todenneet ilmeisesti kaverin vaarattomaksi. :) Nasu taas mielellään hakeutuu vauvan seuraan nukkumaan. Suloista, mutta toki täytyy hieman katsella tarkemmin, ettei ymmärtämättään käy vauvan päälle nukkumaan. Öiseen aikaan kissoilta onkin pääsy kielletty makuuhuoneisiin ja päiväseltään vauva on aina näköetäisyyden päässä, joten en ole alkanut häätämään Nasua sen enempää vauvan läheisyydestä. 

4 kommenttia:

 1. Tykkää poika olla äijäporukassa. ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, mulla tulee tuosta teidän Nasusta mieleen ihan meidän Osku. <3 Osku aina huolehti tytöistä kun olivat vauvoja. Se vahti korisängyn alla niiden unta ja tuli kerran jopa saunaan ilmoittamaan kun vauva oli herännyt. Unnan kanssa se makoili sängyllä, kehräsi vieressä ja hellästi nuolaisi Unnan hiuksia. Ei meidän silloista tyttökissaa kiinnostanut vauvat, paitsi sepäs ilmoitti aina milloin oli tärppi käynyt :D Ja tosiaan viikon kuluttua testi on näyttänyt plussaa neljä kertaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset kissat omaavat yllättävänkin inhimillisiä piirteitä <3 etenkin pojat! :) Mua huvitti tänäänkin kun Nasu käpertyi Mimosan kainaloon kun käytiin päiväunille! Se ei ole moksiskaan vaikka halataan miten, päin vastoin näyttää nauttivan tilanteesta! Mutta aikamoinen tapaus tämä teidän tärppikissa! :D En ole aikaisemmin kuullutkaan tuollaisesta!

   Poista