torstai 31. toukokuuta 2012

Kuvia pennuista uuden kodin pihalta, pian 8 viikkoa täynnä täyttä elämää! :)

Tässä kuvia pentusista uuden kodin pihamaalta. :) Yritin valita 3 parasta otosta per pentu. 
Lauantaina tulee jo 8 viikkoa täyteen. Pennut ovat saaneet toisen matokuurin ja maanantaina on eläinlääkärin ensimmäinen käynti edessä. Silloin pennut saavat ensimmäiset rokoitteensa sekä mikrosirut. Toivotaan että ovat lääkärinkin luona yhtä reippaita mitä täällä kotioloissa! :)

Muuten, johan Kissaliitolta tuli mailia. Rekisteröintiasiat ei ollut tosiaan niin peace of cake mitä olisi voinut luulla. (Miten mua ei yhtään yllätä?!) ;) Eli, koska mä olen mennyt naimisiin tässä hetki sitten, mun täytyykin tehdä kasvattajanimeni muutoshakemus (20,00€), jotta rekisteripaperit saadaan mun oikealle nimelle. No, ne tuli tehtyä samantien ja vieläpä vietyä postiinkin  ja ykkösluokkaan, ettei nyt ainakaan niistä jää kiinni! Samalla näpyttelin Royal Caninille ja Mustiin & Mirriin asiakastietojen muutoshakemukset. Ja tilasin samalla pentupaketin joka pitäisi saapua 4 viikon kuluessa. Toivotaan, ettei nuo mun sukunimen, osoitteen ja vieläpä puhelinnumeronkin vaihdokset kovin sekoita putiikkeja! ;) 

Mitähän vielä? Pennut ovat kotiutuneet meidän uuteen kotiin hyvin. Ovat olleet nyt omassa pentuhuoneessa nämä ensimmäiset päivät. Aion kyllä ne päästää pian kaikkialle. Eniten mua vaan huolestuttaa tuo Nasun hillitön ruokahalu. Tai siis lähinnä se että pennut tulevat saamaan riittävästi ruokaa aina silloin kun haluavat. Nasu - tuo pikku possu -  kun tyhjentää kaikki haluamansa kupit hetkessä... Ehkä jotain rytmitystä on siis haettava.. Lisäksi Bestiksen käyttäytyminen mietityttää... Vaan ehkä se osaisi ottaa jo rennommin? 

Serafina
 
Serafina

Serafina
  
Mimi
 
Mimi

Mimi
  
Snappe

Snappe
 
Snappe

maanantai 28. toukokuuta 2012

Sibsukan A-pentue 5 vuotta!

Tänään 28.5.2012 täyttää Sibsukan A-pentue jo  5 vuotta!!! 
Onnea kaikille eli Almalle, Tikrulle, Aimeelle, Dorikselle ja Tanikselle <3
(Sibsukan Alma, Al Pacino, Aimee, Aikamoinen ja Aivan Paras)

*     *     *

Muuten meillä muutetaan * Lue olen poikki *. 
Bestis ja pennut olivat eilisen evakossa vanhemmillani, muut kissat viettivät yönkin siellä.
Eilen, illalla, pennut valloittivat pentuhuoneen ja omaksi sen ovat jo ottaneet. Tänään Nasu, Doris ja Ruusakin pääsevät tutustumaan uuteen kotiin! Toivottavasti pitävät lisäneliöistämme :)

*     *      *

Niin ja Serafinallekin on jo varmistunut uusi koti! <3

perjantai 25. toukokuuta 2012

Heissan! Huomenna me täytetään jo 7 viikkoa!

 Kissaliitoltakin tuli sähköpostia muutama päivä sitten että perille on rekisteröintipaperit saapuneet. Käsittelyaika 3 viikkoa. Nyt sitten toivotaan että myös paperit saapuvat turvallisesti myös takaisin kotiin! :)

Tänään meillä kävi Mimin tuleva omistaja! Terveisiä vaan ;) Sattuikin kunnon hellepäivä. Pennut näyttivät vierailun aikana kaikki puolensa niin pikku riehuleista unisiin päivätorkkujiin asti! :) Tänään ei ollut enää takapihalle asiaa kuvailemaan pentuja, sillä se on nyt hieman kuin "pommin jäljiltä" alkaneen kattoremontin takia. Katos purettu ja terassin jäännökset ovenpielessä.. No, pian tästä asunnosta lähdetään kohti seuraavaa kotia! :) 

Pentujen painot tänään: 
Snappe: 778 g
Mimi: 714 g
Serafina: 814 g

Seuraavaksi ajattelin tehdä meillä syötävistä kissanruuista postauksen, 
katsotaan sitten minä päivänä saan sen aikaiseksi.
Serafina

Mimi

Mimi suurine silmineen ;) 

Snappe


Snappe

Serafina

Serafina

Mimi

Mimi

Mimi


Serafina

Mimi

Kyllä näköjään kaikkia muita "vauvoja" nukuttaa hyvin pinnasängyssä, paitsi tuota omaa... ;-)

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Päiväunia.. Iso ja pieni!

Nasu päiväunilla. <3

Serafina oli nukkumassa nallen "sylissä" kun lähdin hakemaan kameraa, mutta kerkesi heräämään kun  Bestis, Mimosa ja minä tulimme kameran kanssa uudelleen paikalle!
*     *     *
Viime yön Serafina vietti taas suht tiiviisti meidän sängyssä. Siellä se pieni kehräsi milloin missäkin. Aamulla Mimosa otti vielä tyttösen syliinsä ikionnellisena <3 Mahtaa olla vauvallekin ihania hetkiä näitten pienten palleroisten kanssa! (Ja tietenkin myös itselle nämä ovat ainutlaatuisia hetkiä elämässä, kun saa olla pienten kissavauvojen kanssa tekemisissä!)


maanantai 21. toukokuuta 2012

Pihakuvia 6,5 viikkoisita pennuista!

Tänään on ollut kaunis päivä! Sen kunniaksi vein pennut tänään pihalle kuvattaviksi. Vähän tuntui alkuun ulkoilma ja oudot äänet pelottavan pentuja, mutta ihan kivat kuvat saatiin 6,5 viikkoisista pennuista! :)

Eilen tulostelin ja skannailin hiki hatussa rekisteröintipapereihin liitteitä ja samalla pentusten kansioihin vanhempien hcm-ultrauksien tulokset, verikokeet ym. laput. Tänään sitten vein rekisteröintipaperit postiin. Toivottavasti posti tuo ajastaan rekisterikirjat meidän uuteen osoitteeseen, jonne siis ensi viikolla muutamme. Hieman jännittää, tässä kun on muuttunut sukunimi ja kohta tuo osoitekin. Aiemminkin mulla on hävinnyt postin toimesta esimerkiksi ensimmäinen kasvattajanimeni hakemus ja tänä vuonna Bestiksen verikokeiden tulokset eivät saapuneet meille vaikka olivat heti lähettäneet labrasta paperit matkaan, onneksi toisella yrittämällä löysivät perille. Niin ja HCM tietokantaan lähettämäni tulokset eivät löytäneet perille... Joten todella pidän nyt sormet ja varpaat ristissä että  ongelmia ei tule vastaan! 

Sitten varasin ensimmäisen rokotusajankin pentusille joka 4.s kesäkuuta. Samalla saavat mikrosirutkin niskaansa. 

Viikonloppuna meillä vieraili Snapen tulevat perheenjäsenet ja tutustuivat ihanan lutuiseen poikaan. Pennut heräilivät juuri päiväuniltaan ja olivat suht rauhallisessa vedossa vierailun ajan :) Seuraavan kerran kun tapaavat on pentuset kasvaneet jo hurjasti taasen ja uudet kuviot alkavat uuden kissakaverin kanssa. No, onneksi sinne on vielä monta viikkoa, (meinaa ikävä jo iskeä allekirjoittaneelle!!)! :) Perjantaina tapaamme Mimin tulevan omistajan ja viikonloppu tuleekin pyhitettyä pakkaamiselle. :) Eiköhän me koko jonnekin päämme saada painettua ennenkuin uuteen kotiin pääsemme. (Muuttoaikataulu vielä hieman epäselvä, mutta 29.5 tämä asunto on oltava tyhjillään!)

Serafina

Serafina

Serafina

Serafina (kissanhiekkamurunen nenänpäässä!)

Mimi

Mimi

Mimi

Mimi

Mimi

Mimi

Snappe

Snappe

Snappe

Snappe

perjantai 18. toukokuuta 2012

6 viikkoa lähestyy!

Pentuset huomenna kuusi viikkoa! Tissi maistuu, kuten kuvasta näkyy,
 mutta myös muutkin tarjotut ruuat. Kuvissa kissat ovat olleet melkoisen raukeina viime aikoina. Selitys siihen lienee selvä, niitä on kaikista helpoin saada kuvatuksi silloin kun ovat vasta heräilemässä unilta! Hereilläollessaan ovat sellaisia vilpereitä välillä, etenkin aamuyöllä herään usein mahdottomaan tassuralliin jota tuntuu jatkuvan ja jatkuvan ;)
Bestis-mamma, Mimi ja Snappe

Mimi ja Snappe

Serafina 

Mimi ja Snappe

Serafina suloinen

Serafina haukottelee <3

Serafina mamman kainalossa. (Bestikselläkin alkaa ajeltu kauluri pikkuhiljaa kasvamaan takaisin.. Eläinlääkäri siis ajeli kaulasta karvat kun yritti saada verikokeita ennen pentuoperaatiota)

Snappe

Mimi

Näin pidetään pennusta hyvää huolta!

Serafina katselee Bestis-mammaa

Serafina