sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kuvia kolmeviikkoisista pennuista! :)

Mimi ja Snappe


Snapen selkä. Kyllähän se vähän ruskea on mutta vähän!

Snappe

Bestis ja Snappe

Snappe

Snappe emon hoivissa

Mimi

Snappe

Serafina unilla

Serafina

Mimi

Snappe

Serafina


Mimi

Serafina

Mimi


Serafinalla vähän silmät luppaa

Snappe ja Seragina

Snappe ja Serafina

Mimi




torstai 26. huhtikuuta 2012

Makuuhuoneessa tapahtuu...

Pikkuiset pennut asuvat vielä tyytyväisenä laatikossaan. Samoin Bestis-mamma on varsin tyytyväinen pesälaatikkoon. Hoitaa hellästi pentujaan. Ai jai, mutta sitten kun mamman päästää makuuhuoneesta ulos hän ryntää raivoisasti lähinnä Ruusan, mutta myös Doriksen kimppuun. Ruusa murisee kyllä takaisin, mutta Doris luikkii pikaisesti piiloon. Huokaus, toivottavasti tämä vaihe menisi nopeasti ohitse. Onneksi Nasusta ei ole niin väliä. Kaveri saa tassutella makuuhuoneeseen ihmettelemään pentulaatikolle eikä Bestis edes korvaansa lotkauta. Ymmärrä näitä kissoja sitten.

Toissa yönä heräsin siihen että Bestis raapii tassullaan pesän vieressä ollutta a/d-sisältöistä ruokakippoa, tai siis sen vierusta. Raap, raap, raap, raap. Aikansa lattiaa raaputeltuaan, rouva suvaitsi mennä kissanvessaan jossa alkoi jumalaton kaapiminen. (Ainakin se keskiyöllä siltä tuntui!) Ei meinannut löytyä sopivaa tarpeidentekopaikkaa millään vaikka miten kuopi. No aikansa hiekkistä raavittuaan sai tarpeensa tehtyä, jonka jälkeen tietenkin alkoi taas mahtava peittämisoperaatio, ei meinannut peittyä tarpeet, ei sitten millään. (Kohta jo ymmärsinkin, hajun levitessä koko huoneeseen, miksi homma kesti! Ei se haju niin vaan peittämällä lähde!) No, kun hiekka oli sitten saatu kaavittua, niin alkoi hiekkalaatikon edessä olleen hiekankerääjämaton kaapsuttaminen, (se se vasta hermoille ottaakin), jota tuntui jatkuvan ikuisuuksiin. Vihdoin homma oli hoidettu, luulin, mutta eikös taas a/d-kupin kohdalla alkanut taas melkoinen kaapiminen. Aloin huomaamattani laskea kaapsutuksia ja jo pian oltiin sadassa! Josta sitten ynnäsin että tähän episodiin on mahtunut vähintään tuhat kaapsutusta tällä tahdilla. Silloin mullekin riitti ja nousin sängystä siirtämään Bestiksen laatikkoon. Huhhuh! Onneksi ei ole jokaöisiä sessioita nuo tuollaiset!!! =)

Tänään kuvailin pentuja, ei nyt mitään niin erikoisia otoksia, mutta laitetaan kuitenkin näytille! :)

Pentujen painot tänään (26.4.2012)
Snappe: 350g
Mimi: 330g
Serafina: 364g

Meidän kolmen kopla! :)

Mimi

Snappe ja Serafina

Serafina

Mimi

Bestis ja pennut tissillä

Serafina

Bestis

Bestis


Bestis, Mimi, Serafina ja Snappe

Serafina, Snappe ja Mimi tisseillä :)

Serafina, Snappe ja Mimi Bestis mamman kanssa


Mimi

Snappe oli jo syömingit lopettanut :)

Serafina

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pennut täyttivät tänään 2 viikkoa!

Pennut ovat nyt kaksi viikkoa vanhoja. Pikkuisia vielä, mutta päivä päivältä enemmän isojen kissojen näköisiä! Vaan parin viikon päästä me vasta söpöjä ollaankin! :)

Käyn lisäämässä tämän päivän aamupainot myöhemmin, kun olen kotikoneen ääressä.
Poika: 283g
Tyttö1: 274g
Tyttö2: 297g

Snappe

Snappe

Snappe

Mimi

Mimi

Mimi

Serafina

Serafina

Serafina

Serafina

Snappe

 Snappea alkoi nukuttaa Mimi siskon vieressä..

 
Snappe torkahti...


Serafina 

Serafina

Snappe, Mimi ja Serafina